Voor het theaterprogramma 'De Negen Levens' van Mathilde arrangeerde ik 'Vlucht' (S. Koolhoven, A. Japin)

Vincent Kuit (as), Adrie Braat (bas), Barry Block (ss), Arjen Schalker (ts), Jimmy Sernesky (dr), Maarten Stuurman (bs)

Vincent Kuit (as), Adrie Braat (bas), Barry Block (ss), Arjen Schalker (ts), Jimmy Sernesky (dr), Maarten Stuurman (bs)

The Houdini's spelen 'We Believed In Love' ( B. van den Berg, I. Rochlin) op de cd 'The Houdini's in New York'. Angelo Verploegen (tp), Rolf Delfos (as), Boris van der Lek (ts),
Erwin Hoorweg (pi), Marius Beets (bas), Bram Wijland (dr).

Composities, arrangementen

Voordat ik studeerde aan het conservatorium schreef ik regelmatig stukken en speelde die met verschillende bands. Dat schrijven stopte tijdelijk - ik wilde  andermans stukken studeren - maar in het vierde jaar zette ik het geleerde om in een song; 'We Believed In Love'.

Ik vroeg Irvin Rochlin of hij een tekst wilde maken. Astrid Seriese zingt het op de cd 'Eclipse' en Boris van der Lek speelde het als 'feature' in Drie Tenoren en Trio BvdB (zie Ellen Helmus). Hij kon het opnemen op 'The Houdini's In New York' (Timeless CD SJP 382)

Voor het Hollywood Saxophone Project (HSP), een Nederlands saxofoonquartet die  onder meer de muziek van het Hollywood Saxophone Quartet reconstrueert, werd ik gevraagd om een arrangement van 'Sophisticated Lady' te schrijven. Dat is opgenomen op hun cd 'The Hollywood Saxohone Project'. 

Voor de Frank Grasso Big band schreef ik arrangementen voor Dee Daniels en Mathilde Santing en voor de groepen onder mijn naam schreef ik eigen materiaal, waarvan de binnenkort te verschijnen trio cd een compilatie bevat.

De theatergroep De Twee Futen vroeg voor o.a. de voorstelling 'Op Blote Voeten Door De Nacht' om zes liedjes (zie Theatermuziek). Ik arrangeerde veel van de eigen stukken van Soesja Citroen op haar laatste 3 cd's en arrangeerde de theaterprogramma's 'Ella' met Mirjam van Dam en 'Simone Sings Sondheim'.

'Sophisticated Lady' afbeelding Annemarie Fledderus

'Sophisticated Lady' afbeelding Annemarie Fledderus