New Horizons

'New Horizons' is de naam van mijn nieuwe cd, die net is uitgekomen. Met ons trio met Erik Robaard op contrabas en Joost Kesselaar op drums hebben we 10 eigen stukken opgenomen in de Wedgeview Studio in Woerden. Barry Olthof heeft de cd opgenomen gemixed en gemastered en Benjamin Braasem heeft geremastered. Het hoesontwerp is van Jacco Houbiers en de cd komt uit bij Gutman Records. Ik ben blij en trots op het resultaat!

 

'New Horizons' is the name of my new cd.  With our trio with Erik Robaard (doublebass) and Joost Kesselaar (drums) we have recorded 10 originals in the Wedgeview Studio in Woerden, The Netherlands.  Barry Olthof was the soundengineer and has mixed and mastered the cd. Benjamin Braasem did the final mastering. The artwork for the cover was done by Jacco Houbiers and the cd is published by Gutman Records. I'm very glad and proud with the result!