Still going strong in Het Groene Paleis - Friday Evening Trio

Heel blij, dat ik kan vertellen dat we doorgaan met het Vrijdagavond Trio in Het Groene Paleis, Rokin 65, 1012KK, Amsterdam van 19.00 - 22.00 . We spelen niet luid, maar zijn duidelijk aanwezig; we wisselen stukken uit het jazzrepertoire af met latin, bossa nova en popmuziek. Als jullie willen komen luisteren, en daarbij wat eten en drinken, welkom! Met Erik Robaard op bas en Joost Keseelaar, drums.

Very glad to be able to announce that we are continuing the Friday Evening Trio performances in The Groene Paleis, Rokin 65, 1012KK in Amsterdam from 19.00 - 22.00. With Erik Robaard on bass and Joost Kesselaar on drums. We’ll play jazzrepertoire and some latin and bossa nova pieces. Also popmusic. If you like to come and hear some nice music, have a drink, please come by.

Erik Robaard en Joost Kesselaar, Berend van den Berg

Erik Robaard en Joost Kesselaar, Berend van den Berg